ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ: Θα γράφουν και χρόνο διοίκησης οι κρατικοί συνδικαλιστές!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ: Ως χρόνος διοίκησης θα λογίζεται η θητεία των κρατικών συνδικαλιστών, σύμφωνα με το άρθρο 27! Προσφορά του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στα ...στελέχη


ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ: Θα γράφουν και χρόνο διοίκησης οι κρατικοί συνδικαλιστές!


Γενναιόδωρος αποδεικνύεται ο Πάνος Καμμένος στους κρατικούς συνδικαλιστές.

Στην φωτογραφική διάταξη που έφερε στην Βουλή, και περιέχεται στο ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ, στο άρθρο 27, προβλέπει την παροχή ιδιαίτερα ευνοϊκών αδειών απουσίας, στους συνδικαλιστές.

Το κορυφαίο ευεργέτημα είναι ότι ο χρόνος θητεία του κάθε προέδρου και του κάθε Γενικου Γραμματέα Ένωσης στρατιωτικών θα λογίζεται ως χρόνος διοίκησης!

Είναι σαφές ότι διοργανώνει από θέση εξουσίας και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, έναν "κομματικό στρατό" με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές. ο οποίος θα λειτουργεί επ' ωφελεία του υπουργείου και των ιδίων, και πάντως όχι των στρατιωτικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ: Ο Καμμένος διορίζει τον σύμβουλό του πρόεδρο των στρατιωτικών!


Η επιχειρούμενη  ανάδειξη του Ανέστη Τσουκαράκη σε ... "υπασπιστή" του Πάνου Καμμένου, με την διάταξη του άρθρου 27 που τον ανακηρύσσει σε δοτό εκπρόσωπο στρατιωτικών, μας ήρθε στο μυαλό η μάχη "χαρακωμάτων" που έδινε πριν κάποιον καιρό ΚΑΤΑ του επιδόματος επικινδυνότητας ο Συνταγματάρχης !

Προφανώς το "τυράκι" της υποψηφιότητας με τους ΑΝΕΛ ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του Προέδρου της ΠΟΕΣ...

ΟΛΑ έχουν τελικά μια λογική εξήγηση...