Μισθολόγιο: Για ποιο λόγο χάνουν ως 225 ευρώ τον μήνα οι ένστολοι - ΠΙΝΑΚΕΣ

Δείτε πίνακες με τους οποίους γίνεται κατανοητή η απώλεια εισοδήματος που θα έχουν οι έσντολοι με το νέο μισθόγιο και το νόμο ΑχτσιόγλουΜισθολόγιο: Για ποιο λόγο χάνουν ως 225 ευρώ τον μήνα οι ένστολοι - ΠΙΝΑΚΕΣΗ εφαρμογή του νέοι μισθολογίου για στρατιωτικούς και Σώματα ασφαλείας, θα γίνει αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Ωστόσο μέχρι στιγμής οι οικονομικές υπηρεσίες προσπαθούν να βγάλουν άκρη, καθώς λόγω της προσωπικής διαφοράς που δεν θα υπολογίζεται και δεν θα υπόκειται σε κρατήσεις, θα αυξηθεί η ποσοστιαία κράτηση για τα ταμεία.


Η ιστοσελίδα Bloko.gr πουα σχολείται με θέματα αστυνομίας, παρουσίαζει αναλυτικούς πίνακες στους οποίους καταγράφονται παραδείγματα υπολογισμού κρατήσεων για ασφαλιστικό, επικουρικό και υγειονομικό ταμείο μετά την πρόσφατη ψήφιση του ασφαλιστικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επίσης οι ασφαλιστικές εισφορές αυξάνονται καθώς με το νέο τρόπο υπολογισμοί οι κρατήσεις θα γίνονται επί του συνόλου των μηνιαίων αποδοχών.


Όταν συζητήθηκε στη Βουλή η τροπολογία, η αρμόδια υπουργός Έφη Αχτσιόγλου θυμίζουμε πως αντέτεινε ότι θα είναι μεγαλύτερη η βάση υπολογισμού συντάξεων.

Όπως φαίνεται το σύνολο των κρατήσεων ανέρχεται σε 2.700 ευρώ. Ενώ θα υπάρξει και αναδρομική ισχύς από τις αρχές του 2017. Έτσι το σύνολο των κρατήσεων θα φτάσει τις 5.500 ευρώ.