ΑΔΕΔΥ: Εκφοβίζουν τους υπαλλήλους στο ΥΠΕΘΑ! Καταγγελία

Σκληρή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ κατά της Ειδικής Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπης Παπαλεωνίδα! Εκφοβίζουν τους υπαλλήλους στο ΥΠΕΘΑ, λέει. 


ΑΔΕΔΥ: Εκφοβίζουν τους υπαλλήλους στο ΥΠΕΘΑ! Καταγγελία
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της την ομόφωνη απόφαση (18-9-2017) της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ για αυθαίρετες μετακινήσεις των Διευθυντριών Πολιτικού Προσωπικού και των Επιτελείων, από την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, επισημαίνει τα εξής:

1. Η ενέργεια της κ. Παπαλεωνίδα εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα εκφοβισμού των υπαλλήλων που καλλιεργεί η Κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στην απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ και κινείται στην ίδια αυταρχική κατεύθυνση της τροπολογίας για την αξιολόγηση.

2. Οι καρατομήσεις μη αρεστών στελεχών αποτελούν καθημερινή πρακτική της σημερινής Κυβέρνησης και εκτείνεται σε όλους τους τομείς του Δημοσίου (Νοσοκομεία, ΕΦΚΑ, Υπουργεία, κλπ.) κάτι που η ΑΔΕΔΥ έχει καταγγείλει σε όλους τους τόνους.

3. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί την κ. Παπαλεωνίδα να ανακαλέσει τις συγκεκριμένες μετακινήσεις-καρατομήσεις και δηλώνει πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους διωκόμενους συναδέλφους.